MENU

Q & A

Q & A

• MILLÄ TYYLILLÄ EDITOIT KUVIA?

Suurin osa tyylistäni rakentuu kuviin jo kuvaustilanteessa, jolloin niihin välittyy oma taiteellinen näkemykseni. Viimeistelen kuvat kevyesti kunnioittaen luonnonvaloa. Pyrin töissäni autenttisuuteen ja ajattomuuteen.

• MILLOIN KUVAUS KANNATTAA VARATA?

Suosittelen varaamaan kuvauksen hyvissä ajoin, etenkin jos teillä on jokin tietty ajankohta kuvaukselle mielessä. Vastasyntyneen kuvaus kannattaa varata alustavasti raskauden puolen välin jälkeen, jolloin saamme varattua hyvin aikaa lasketun ajan lähettyville. Kuvauskalenterini on yleensä varattu lähes täyteen muutama kuukausi eteen päin. Aikataulut ja tilanteet kuitenkin elävät aina, joten pyrin järjestämään kuvauksen lyhyelläkin varoitusajalla joustavasti.

• MILLÄ PAIKKAKUNNALLA KUVAAT?

Kuvaan pääosin Tampereen seudulla ja pääkaupunkiseudulla. Newborn-kuvaukset kuvataan asiakkaan kotona ja perhekuvaukset ulkona kauniissa miljöössä. Sopimuksen mukaan kuvaan myös muualla.

• TEETKÖ MINIKUVAUSPÄIVIÄ MILJÖÖSSÄ?

Ehdottomasti! Minulla on tapana järjestää muutama minikuvauspäivä vuodessa, jolloin on mahdollista tulla otattamaan muutama kuva kauniissa miljöössä. Minikuvauksessa kuvausaika on noin 20 min ja hinta sisältää muutaman viimeistellyn otoksen ja mahdollisuuden lisäkuvien ostoon. Sähköpostilistalaiseni saavat ensimmäisinä tiedon tulevista minikuvauspäivistä.

• MITEN TOIMITAT VALMIIT KUVAT?

Saatte salasanasuojatun nettikuvagallerian, josta pääsette lataamaan viimeistellyt kuvat itsellenne. Moni asiakkaani tilaa myös laadukkaat Fine Art -printtiversiot valitsemastaan kuvapaketista, jonka toimitan mahdollisuuksien mukaan henkilökohtaisesti tai postitse. Saatte myös itse teetättää kuvista haluamianne kuvatuotteita.

• KUVATAANKO NEWBORN-KUVAUKSESSA VAIN VAUVAA?

Ei. Kaikki kuvaukseni liittyvät perhekuvaukseen ja tyyliini kuuluu kuvata kaikissa kuvauksissa monipuolisesti erilaisia kuvia sekä yksin ja yhdessä perheenjäsenten kanssa. Toki newbornkuvauksessa vauva on pääosassa, mutta tyyliini kuuluu kuvata vauvoja paljon perheenjäsentensä sylissä sekä yhdessä sisarusten ja koko perheen kanssa.

CLOSE